Festival

PAARSPOP

Info & Media

Alles op een rijtje

Waar moet je zijn!

Paarspop vind plaats op het terrein van A.L.S.R.V. Asopos de Vliet, Zijlstroom 137, 2353 NN Leiderdorp. 

Video afspelen

AFTERMOVIE 2022

Toch handig

Frequently Asked Questions

Kom gerust met de fiets! We hebben genoeg stallingen geregeld. Mocht je met de fiets komen dan geldt er een vastgestelde route, deze zal ruim van tevoren bekend worden gemaakt. Het terrein is makkelijk te bereiken met het OV. Hier kom je vanaf Leiden centraal met bus 56, 410 of 365.  Let op: bussen gaan niet meer na middernacht! Een OV-fietsje is dus slimmer… de OV-fietsen kun je 24/7 inleveren op Leiden Centraal en treinen gaan praktisch de hele nacht door.

Tijdens het festival werken we met de App PartyPay. De App is gratis en zowel te vinden op de Apple– en Playstore

De minimum leeftijd voor Paarspop is 18 jaar. Dit kan gecheckt worden bij de ingang. Vergeet dus je ID kaart niet mee te nemen!

Op Paarspop zijn er overheerlijke drankjes en genoeg keuze in eten!

Het is niet toegestaan zelf eten of drinken mee te nemen op het terrein, hier zal ook op worden gecontroleerd bij de ingang. Het meenemen van lege waterflesjes is wel toegestaan.

Op het festival zullen kluisjes aanwezig zijn. Deze kan je met je kaartje kopen. De voorraad is beperkt, dus wees op tijd in het bemachtigen van je kluisje!

Het gebruik van drugs is niet toegestaan.

Verloren spullen -> Ben je iets verloren tijdens het festival? Mail dan naar festival@asopos.nl of houd de Instagram in de gaten @paarspop.  

Voor vragen, sponsormogelijkheden of andere zaken kun je ons een e-mail sturen op festival@asopos.nl, of kun je ons een DM sturen op onze Instagram @paarspop

Gelukkig hebben we de foto's nog

media

COMING SOON